Stalik Xankişiyev Azərbaycan dolmasının hazırlanması sirrini açıb

Stalik Xankişiyev Azərbaycan dolmasının hazırlanması sirrini açıb

Məşhur Rusiya kulinarı, teleaparıcı, bloger və mətbəx haqqında kitabların müəllifi Stalik Xankişiyev REN TV-də "Dadlı və sağlam qida haqqında" telealmanaxında Azərbaycan dolmasının hazırlanma sirlərini bölüşür.

101.az xəbər verir ki, kulinariya ustası dolmanın necə hazırlanacağı barədə danışır. Həm də eyni zamanda iki növ barədə! Azərbaycan dolması: üzüm yarpaqlarında və tərəvəzli. Əlbəttə ki, aşpazın öz sirləri də mövcuddur!

Xatırladaq ki, Stalik Xankişiyevlə "Dadlı və sağlam qida haqqında" telealmanax REN TV-də şənbə günləri saat 8:30-da efirə çıxır.





101.az (AZƏRTAC)


Şikayət və ya narazılığınız var? - Bizə zəng edin: +994 707 707 101


ƏN SON XƏBƏRLƏR